Edremit'te Meci Şenliği

Edremit'te  Meci Şenliği

Mehmet Ertaş Edremit 5. Meci Şenliğine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Bugün Edremitliler Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığı öncülüğünde yapılan Edremit Zeytin Hasat Sonu Meci Şenliği’nin 5. Sine katıldı.

 Edremitliler Dayanışma ve Kültür Derneği ve Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen şenlik. Kortej yürüyüşü ile başladı. Edremit Cumhuriyet Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören büyük ilgi gördü.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş ve Belediye Meclis Adayları ile katıldığı Meci Şenliğinde Ertaş, katılımcılardan büyük destek aldı. Edremitli vatandaşların büyük ilgi ve sevgisi karşısında memnuniyetini dile getiren Ertaş; zeytin ve zeytin alanlarının korunması ve zeytincilik ile faaliyet ve girişimleri ile ilgili birçok projesi olduğunu dile getirdi.

Meci ,Zeytin dalından çıkan meyvenin kurtuluşu anlamına geldiğini dile getiren Ertaş; “ Özellikle Edremit kent merkezinde olmak üzere zeytinciliğimizle ilgili bütün faaliyetleri, girişimleri teşvik, destek, marka tescil gibi işlemleri kolaylaştırmak ve kentimizde yaygınlaştırmak için kapsamalı bir zeytin hali, zeytin çarşısı ve zeytin müzesi yapı ve mekanların oluşması ve yaratılması için gereken her türlü çalışma derhal başlatılacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 15:16

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER