Edremit'te Turhan Çömez rüzgarı

Balıkesir’den 5 milletvekili çıkarma iddiasını sürdüren Çömez, Akşener’in önderliğinde ülkenin kaderini değiştirmek için yola çıktıklarını söyledi.

Edremit'te Turhan Çömez rüzgarı

İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Opr. Dr. Turhan Çömez, İYİ Parti Edremit İlçe Teşkilatı’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Turhan Çömez’i, parti girişinde İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer karşıladı.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Burhaniye İlçe Başkanı Erdoğan Kahya ve Havran İlçe Başkanı Mustafa Kızıl’ın da hazır bulunduğu ziyarette Çömez, olağan genel kurullarını tamamlayan İlçe Teşkilatlarına ‘’Hayırlı olsun’’ ziyareti yaptığını söyledi.

Türkiye’nin çok ağır problemlerle boğuştuğunu ve çok zor bir süreçten geçtiğini anlatan Çömez, Genel Başkanı Meral Akşener önderliğinde ülkenin kaderini değiştirmek için yola çıktıklarını kaydetti.

İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz ise, Genel Başkan Başdanışmanı Opr. Dr. Turhan Çömez’i Edremit’te ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını söyledi. İl Başkanı Özlem Ural da İl Başkanı olarak son kez İlçe Teşkilatlarını ziyaret ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Çömez ve beraberindekiler Edremit esnafını ziyaret ederek Meral Akşener’in selamını iletti. Cumhuriyet Meydanında banklarda oturan vatandaşlarla da sohbet eden Çömez, daha sonra Atatürk Anıtı önünde partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çömez ve partililer, Balıkesir’den meclise 5 milletvekili göndereceklerine inandıklarını belirterek 5 işareti yaptılar.

Ziyaretin son adımında Artı Körfez Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Edremitli Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Pekçetin’i ziyaret etti.

Roman vatandaşları tarafından coşkuyla karşılanan Çömez, Roman vatandaşların, eğitim, sağlık başta olmak üzere bir çok sorunu bulunduğunu, bunları en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Başdanışman Turhan Çömez, Edremit’i bir daha ki ziyaretinde İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz’la birlikte tüm partililerin katılımıyla 1 haftalık bir program planladıklarının da sözünü verdi.

(Bekir Terzioğlu)

Ziyaret ile ilgili ayrıntılı fotoğraflar aşağıdaki adreslerimizdeki sosyal medya hesaplarımızda..

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2023, 18:57

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160