Edremit Terziler Odası seçime gidiyor

Edremit Terziler Odası seçime gidiyor

Edremit Terziler Tuhafiyeciler Odası Başkanı Yüksel Kaplan oda üyelerine yaptıkları hizmetleri anlatarak seçimlere katılımını istedi.

Kaplan "Odamızın Genel Kurulu 8 Şubat 2022 tarihinde Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde Saat: 12:00 de yapılacaktır. Ebedi başkanımız Ali Madanoğlu devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın azmi ve kararlığı içinde yol arkadaşlarımızla birlikte öncelikle siz değerli üyelerimiz başta olmak üzere Edremitimiz için planlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerden aldığımız güç ile sizler için çalışıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu süreçte bize destek veren, emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımızı sunuyoruz. Bayrağı devraldıktan sonra yaptığımız hizmetleri sizlerle paylaşmak ve sizlerden aldığımız ilhamla daha iyi hizmetler üretmek daha güzel işlere imza atmak için sizlerin hakemliğine gidiyoruz “diyerek hem oda üyelerini bilgilendirdi ve kendilerinden destek istedi.

Çalışmaları ile ilgili bir resimli sunum hazırlayan Yüksel Kaplan, 8 Şubat için hazırlıkların tamamladığını açıklayarak ,“Görevimiz sürecinde gece gündüz demeden her üyemize eşit hizmet etmeyi ilke edindik. Bugüne kadar sizlerin istediklerinizi bizler görev kabul ederek yapmaya çalıştık. 08.02.2022 tarihinde 1 günlük görev de, siz çok değerli üyelerimizindir. Söz sırası şimdi sizde lütfen sandığa gelerek oyunuzu kullanın "diyerek oda üyelerine seslendi. Oda seçimlerinin üyelerimize ve esnaf teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kaplan, üyelerinin genel kurula gelirken nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları rica etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2022, 17:11

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER