AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Bandırma’da kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirildi. Programa, önceki dönem Kocaeli milletvekili ve MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu katıldı.
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Göksel Karlahan ev sahipliğinde düzenlenen programda, gün boyunca halkla buluşmalar ve anlamlı ziyaretler yapıldı. Bandırma halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Program kapsamında şu ziyaretler gerçekleştirildi:
* Saat 13.00’te teşkilat binasında partililerle buluşularak program başladı.
* Saat 14.00’te Bandırma Huzurevi ziyaret edilerek yaşlılarla sohbet edildi.
* Saat 14.30’da şehit ailesi, saat 15.00’te ise bir gazi ailesi ziyaret edildi.
* 15.30’da AK Parti kurucu üyesinin ailesi ile bir araya gelindi.
* 16.00 – 17.00 saatleri arasında Bandırma esnafı ziyaret edilerek sorun ve talepler dinlendi.
* Günün sonunda, saat 17.00’de şehit mezarlığı ziyaret edilerek dualar okundu.
Etkinliğin ardından konuşan İlçe Başkanı Göksel Karlahan, “Türkiye Yüzyılı vizyonunu sahada, halkımızla bire bir temasla anlatmak ve istişarelerde bulunmak bizim için çok kıymetli. Bugün Bandırma’da büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılandık. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: