Edremit’te güvenlik kameralı ilk park  

Balıkesir’in Edremit ilçesi Gazicelal Mahallesi Muhtarlığı bir ilke imza attı. Mahallede bulunan çocuk parkını yerleştirilen güvenlik kameraları ile 7/24 canlı olarak izlemeye başladı.  

Edremit’te güvenlik kameralı ilk park  

Mahalle Muhtarı Nizamettin Dağ, “Okulların kapanması ve yaz tatili nedeniyle özellikle çocukların daha çok zaman geçirmeye başladığı ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkımızı daha güvenli hale getirmek amacıyla, ilçemizde ilk kez parkımıza güvenlik kamerası yerleştirerek 7/24 izlemeye başladık. Kaymakamımız Ahmet Odabaş, İlçe Emniyet Müdürümüz Burak Lehimer ve belediye başkanlarımıza mahallem halkı adına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.
Kaymakam Ahmet Odabaş ise muhtarlığı ziyaret ederek, “Edremit’te muhtarımız örnek bir uygulamaya imza attı. Güvenlik kamera sistemleri kötü niyetli kişilere karşı caydırıcı etkisinin yanı sıra istenmeyen bir olay yaşandığında da sorunun çözümünde büyük rol oynuyor. Sistemle madde bağımlılarının parklardan uzak tutulması, darp, kavga, hırsızlık ve kapkaç gibi olayların da önüne geçilmesi amaçlanıyor. Çocuklarımız parka aileleri olmadan çıkabiliyor. Kameralarda ayrı bir güven veriyor”diye konuştu.
  (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2023, 18:52

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER