Edremit’te jandarma artan hırsızlık olaylarına karşı özel ekip kurdu  

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip ve Jasat Timleri bu çerçevede 150 bin liralık çalıntı eşya ele geçirdi  

Edremit’te jandarma artan hırsızlık olaylarına karşı özel ekip kurdu  

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde motosiklet gibi hırsızlık olaylarının artması üzerine olayların aydınlatılması için kurduğu özel ekip, düzenlenen operasyonla 4 kişiyi gözaltına alırken, 150 bin liralık çalıntı eşya ele geçirdi.  
  Edinilen bilgiye göre, yazlık, bağ evi, inşaat gibi yerler ile motosiklet gibi hırsızlık olaylarının artması üzerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip ve Jasat Timleri çalınan malzemelerin bulunduğu adres ve şüphelileri tespit etti.
  Ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle alınan arama kararına istinaden Zeytinli Mahallesi Kocacinar mevkiinde ikamet eden M.A isimli şahsın evinde yapılan aramada olayların şüphelileri oldukları ileri sürülen M.A., O.V., B.Ş, B.Ş, isimli şüphelilerin yakaladı. Şüphelilerle birlikte çalıntı olduğu tespit edilen ve piyasa değeri 150 bin lira olan 5 adet motosiklet, 8 adet jeneratör, 3 adet motorlu testere, 2 adet çapa motoru, 2 adet su motoru, 1 adet kamere kayıt cihazı, 2 adet hilti, 2 adet akü, 1 adet hava kompresörü, 1 adet kaynak makinesi ve 2 adet oto anfi ele geçirdi. Ayrıca şüpheli şahısların üzerinde 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet uyuşturucu madde, hap ele geçirildi.
  Olayla ilgili yakalanan şüpheli kişiler şüpheliler adliyeye sevk edildi. Tahkikatın ise devam ettiği öğrenildi.
(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2023, 19:33

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER