Edremit'te kadın cinayeti. Önce kadını sonra kendini öldürdü

Cezaevi eski müdürü Mustafa Karaslan, Alman asıllı kadın arkadaşı Gisela Uysal'ı öldürdü. Ardından ise kendisi de evinde intihar etti. Faruk Türk'ün haberi..

Edremit'te kadın cinayeti. Önce kadını sonra kendini öldürdü

Edinilen bilgiye göre, korkunç olay Akçay’da meydana geldi.

İddiaya göre, 53 yaşındaki Gisela Uysal, emekli olduktan sonra Türkiye’de yaşamaya başladı. Gisela doğa tutkunu ve çevresinde çok sevilen bir kişiydi. Eski erkek arkadaşı cezaevi eski müdürü olduğu ileri sürülen bekar olan Süleyman Karaslan(66) ile bir süre arkadaşlık etti. Ayrıldıktan sonrada kurtulamadı. Son karşılaşmalarında önce kadını evinin önünde vurduktan sonra kendi de evinde intihar etti.

Yakın arkadaşları büyük şok yaşarken, olaya sosyal medyadan tepki yağdı

Gisela Uysal’ın doğa sporlarına meraklı olduğuna dikkat çeken Nez Sarı, "Beraber yürüşlerimizde bizimleydi. Güzel insan ne denir nasıl denir yine bir erkek cinayeti çok üzücü kelimelerin sustuğu yerdeyim. Naif,  zarif pozitif düşünceli güzel insan. Büyük kayıp, tehdit alıyorum huzursuzum demişti. Koruyamadık seni üzgünüm melek oldun. Gittiğin yerde rahat uyu dualarımızda olacaksın, samimi gülüşünle. Hep bizimle olup dağlarda bizimle adımlayacaksın aramızda özgürce” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 16:51

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER