Eğitim Ailesinden Tatlı’ya Ziyaretler

Eğitim Ailesinden Tatlı’ya Ziyaretler


Öğrenci ve öğretmenler; eğitim süreçlerine dair daha derin bir anlayış kazanmalarına ve eğitim politikaları hakkında bilgi edinmelerine olanak tanıyan, görüş ve önerilerini paylaşmalarını sağlayan ziyaretlerine devam ediyor.
Karesi Sevinç Kurşun İlkokulu öğrencileri, Okul Müdürü Bahattin Gündüz ve öğretmenleri eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler, okullarında gerçekleştirilen projeler ve etkinlikler hakkında bilgiler sundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, miniklerin gösterdikleri çabadan ve projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitimde yenilikçi yaklaşımların önemini vurguladı ve öğrencileri teşvik edici konuşmalar yaptı.
Bunun yanı sıra, Karesi Albay C. Tayyar-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencileri de Okul Müdürü Ramazan Konakbay ve öğretmenleri eşliğinde İl Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti. Anadolu Lisesi öğrencileri, bilimsel ve sanatsal çalışmaları hakkında bilgiler vererek eğitimde kaydettikleri ilerlemeleri ve başarıları paylaştı. Tatlı, öğrencilerin başarılarından dolayı duyduğu gururu ifade ederek gençlerin eğitimdeki başarılarının ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.
Öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve eğitimdeki başarılarını takdir etmek amacıyla oldukça verimli geçen ziyaretler ile ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı şu ifadeleri kullandı:
"Bu ziyaretler, eğitimde katılımcı bir yaklaşımın benimsenmesi açısından büyük önem taşıyor. Eğitimde yenilikçi ve öğrenci merkezli bir yaklaşımın benimsenmesinin güzel bir örneği olarak öğrencilerimizin fikirlerinin alınması, eğitim politikalarının daha etkin ve sürdürülebilir bir şekilde oluşturulmasına yardımcı oluyor."

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER