Engeliler Haftası Dolayısıyla Kahvaltı Düzenlendi 

Engeliler Haftası Dolayısıyla Kahvaltı Düzenlendi 

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Engelliler Haftası münasebetiyle engelli bireyler ve aileleriyle kahvaltıda buluştu. 

Vali Şıldak’ın ev sahipliğinde Balıkesir Polisevi’nde düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Tarık Hekimoğlu’nun yanı sıra engelli bireylere yönelik hizmet veren kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Her insanın bir engelli adayı olduğunu ve devletin engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için bir çok çalışma yürüttüğünü söyleyen Şıldak, kahvaltıda misafirleriyle yakından ilgilendi. Öncülük ettiği Sosyal Bütünleşme Projesinin bileşenleri arasında yer alan engelli bireylerin yaşadıkları sorunları mercek altına alan Vali Şıldak, programda sohbet ettiği misafirlerine bir istekleri olması halinde kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. 

Engelli bireyler ve aileleri kahvaltıda kendileri ile bir araya gelen Vali Şıldak ve Eşine gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ettiler.

(Bekir Terzioğlu)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160