ETO'da Başkan Çetin, hızlı çıktı

ETO'da Başkan Çetin, hızlı çıktı

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, haftaya hızlı başladı.

Çetin, ilk olarak Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu başkan yardımcıları Serkan Aksu ve Rifat Ertaş, yönetim kurulu üyeleri Sezgin Sönmez, Fatih Ergün, Yarkın Pulat, Tevfik Çelik, Emre Akdoğan, meclis başkanı Bayram Kayahan ve genel sekreter Recep Akgün hazırda bulundu.

Başkan Çetin, Kaymakam Odabaş’a yeni yönetim kadrosunu tanıttı. Kaymakam Odabaş, kadronun genç ve dinamik bir ekip olduğuna dikkat çekti. Çetin, ise yeni bir enerji ve vizyonla hareket edeceklerini ve ortak projeler gerçekleştirmek için çok hevesli olduklarını aktardı. Kaymakam Odabaş, ardından Kaymakamlık önünde çiçeği burnunda yeni ETO üyeleri ile birlikte basına poz verdi.

 1917’den beri faaliyet gösteren Edremit Ticaret Odası’nın ilçenin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Kaymakam Odabaş, ETO'nun bölgedeki en etkili paydaşlardan biri olduğunu ve sürekli göç alarak büyüyen Edremit ilçesinde ortak projeler geliştirip tarafsız ve topluma faydalı olmak için hareket etmeyi arzuladıklarını dile getirerek “gönül birlikteliği olmadan hizmet birlikteliği olmaz” dedi.

Ardından ise Ticaret Odası Meclis Salonunda 2022-2026 dönemi Disiplin Kurulu başkanlık seçimi yapıldı. Oy birliği ile Nebi Gündüz Disiplin Kurulu Başkanı seçilirken üyeler ise aşağıdaki isimlerden oluştu: 'Cavit Cebeci, Barış Çimenbiçer, Ergün Necdet Kutlugün, H. Kıvanç Dağ ve Efraim Altay' oldu.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 19:00

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160