ETO'da yeşil liste

ETO'da yeşil liste

ETO BAŞKAN ADAYI ÇELİK, HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

7 Ekim 2022 Tarihinde yapılacak Edremit Ticaret Odası seçimlerine yeşil liste ile girecek olan İş adamı Ali Kemal Çelik, Adrina Otel’de düzenlediği basın toplantısında hedeflerini açıklayarak, ekibini basın’a tanıttı.

7 Ekim 2022 tarihinde Edremit Ticaret hayatında bir milat olacağını vurgulayan Başkan Adayı Çelik “Büyük  düşünmek ve hayallerimizi büyük tutmak zorundayız. Hedeflerimize yürürken ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz. Kavgadan ve gürültüden uzak Edremit ticareti için ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

Basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği kahvaltılı basın toplantısı, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Adayı Ali Kemal Çelik “Bugüne kadar görev almış tüm başkanlara ve mecliste görev almış tüm büyüklerimize ve arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda kalpten teşekkür ederim. Edremit için taş üstüne taş koyan herkes başımızın üstündedir. Bizim derdimiz üzüm yemektir, bırakın bağcıyı başkaları dövedursun. Ancak biz ekmeğinizi yediğimiz bu topraklara faydalı olabilmek adına her tür projenin değim yerindeyse kulu da oluruz, kölesi de oluruz. Ve bundan da gurur duyarız. Bugün Edremit, Türkiye’nin 81 ilinin 947 ilçesinden sadece biri değildir. Edremit tarihi başta olmak üzere Rabbimin bizlere bahşettiği doğa güzellikleriyle çok ayrı bir şehirdir. Nüfusu, coğrafyası, kültürel zenginlikleriyle Edremit’i yönetmeye talip olmak bile bizler için bir övünç ve bir kazanımdır. Her bir üyenin sorunlarıyla ilgilenmek,  Edremit’e ve Edremit ticaretine kelime anlamıyla faydalı olabilmektir. Edremit’in marka şehir olabilmesi için Edremit Ticaret odasının marka olabilmesi gerekiyor. Bu bilinç ışığında tescillenen zeytinimizin ulusal ve uluslararası piyasadan hak ettiği payı alması bizlerin en önemli önceliğidir. Zeytin üreticilerinin sorunlarını biliyoruz ve çözüm noktasında ayakları yere sağlam basan çalışmaları hayata geçireceğimize söz veriyorum. Bir diğer önemli konu ise Turizm. Bu alanda bölgemizin daha da güçlenebilmesi için başta Hükümetimiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ve Edremit Belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli istişare içerisinde olacağız. Yolumuz uzun ve engebeli olabilir. Bizler de dirayetliyiz ve inançlıyız. Hedeflerimize yürürken ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz. Kavgadan ve gürültüden uzak Edremit ticareti için canla başla çalışacağımız bir döneme çok az kaldı. 7 Ekim 2022 tarihine inanıyor ve diyorum ki Edremit ticaret hayatı için bir milat olacaktır. Üstlendiğimiz sorumluluk, sadece bireysel ticaret hayatını değil, her gün birlikte oturduğumuz, sohbet ettiğimiz, yolda yürürken selam verdiğimiz herkesin kesesine yansıyacak sorumluluktur. Büyük düşünmek ve hayallerimizi büyük tutmak zorundayız. Bir kişiyi veya yönetimi eleştirmek adına söylemiyorum özel günlerde sadece kutlama ilanı paylaşan sıradan bir oda olmayacağımızı herkes iyi bilmelidir. Biliyorum yolumuz uzun, biliyorum yolumuz engebeli ve çözmemiz gereken çok sorunumuz var. Bizler de tüm sorunları çözecek üstesinden gelecek kudret var, inanç var, azim var, kararlılık var, çalışkanlık var, ekip ruhu var. Bugüne kadar ortaya koyduğunuz fedakarca çalışmalarınız için ben sizden razıyım, Allah da  siz razı olsun” dedi. Ali Kemal Çelik, birlikte görev alacağı Meslek gruplarını tek tek tanıttı.

1.Meslek Grubu: Sigorta ve aracılık hizmetleri; Mustafa Akkaş, Sevda Yanık,

2.Meslek Grubu: Yapı, İşyeri Kooperatifleri, İnşaat ile ilgili Yardımcı Faaliyetler: Çağrı Akyel, Mustafa Örge

3. Meslek Grubu: Yağ Gıda ve İçecek Maddeleri İmal ve Tic.: Sezai Kocabaş, Kerem Çapan, Bayram Köseoğlu

4. Meslek Grubu: Giyim, Tekstil, Mefruşat, Dokuma, Ayakkabı ve deri İmal ve Tic. Faal: Burca Balsoy Deniz, Tuğba Erçin Karaduman

5. Meslek Grubu: Dayanıklı Tüketim Mal. Orman Ür. Elekt. Ve Elektro. Eşya Mobilya İmal ve Tic.: Gürkan Uzun, Hakan Obir, Ufuk Varol

6. Meslek Grubu: Ulaştırma Otomotiv, Akaryakıt ve Müş. : İsmail Çetin, Eray Dede, Hasan Kerem Bakan

7. Meslek Grubu: İnşaat Müt. Müh. Mim. Ve Yapı Dent. Faal. Ali Kemal Çelik, Necdet İşler, Hüseyin Gülbudak

8. Meslek Grubu: Konaklama Lokanta ve Turz. Eğl. Şans Oy. Ve Spor. Faal. Recep Sarızlı, Ceyhun Özsan, Fatih Ertürk.

(Faruk Türk-İsmail Özdemir)

Ayrıntılı fotoğraflar

https://youtube.com/korfezdehabertv
https://facebook.com/korfezdehaber
https://twitter.com/korfezdehaber

www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2022, 13:05

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER