Genç Kızılay’dan yaşlılara ve öğrencilere ziyaret

Balıkesir Genç Kızılay üyesi gençler ‘Dünya Yaşlılar ve Dünya Çocuklar Gününde’ Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar Bakımevi ile Altıeylül Ortaokulunu ziyaret etti.Balıkesir Genç Kızılay üyesi gençler Dünya Yaşlılar ve Dünya Çocuklar...

Genç Kızılay’dan yaşlılara ve öğrencilere ziyaret

Balıkesir Genç Kızılay üyesi gençler ‘Dünya Yaşlılar ve Dünya Çocuklar Gününde’ Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar Bakımevi ile Altıeylül Ortaokulunu ziyaret etti.

Balıkesir Genç Kızılay üyesi gençler Dünya Yaşlılar ve Dünya Çocuklar Gününde Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar Bakımevi ile Altıeylül Ortaokulunu ziyaret ederek, dünya yaşlılar ve dünya çocuklar gününü kutladı.

Genç Kızılay Balıkesir İl Başkanı Burhan Alkan ve bir grup gönüllü genç, ilk önce Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar Bakımevinde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, orada bulunan yaşlıların günlerini kutladılar ve ellerini öptüler. Daha sonra ise Dünya Çocuklar Günü münasebetiyle Altıeylül Ortaokulunu ziyaret ederek, çocuklar ile sohbet ederek günlerini kutladılar.

Başkan Alkan yaptığı açıklamada, ‘’Bugün hem Dünya Yaşlılar günü hem de Dünya Çocuklar günü. Bizlerde bugün hem yaşlılarımızı ziyaret ettik, hem de çocukları ziyaret ettik. Bizim için çok önemli olan yaşlılarımız ve çocuklar ile çok güzel vakit geçirdik. Yaşlılarımıza ve çocuklara sağlıklı, sıhhatli hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER