Havran'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Söbüoğlu'ndan yarı yıl mesajı

Havran'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Söbüoğlu'ndan yarı yıl mesajı

Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, yarı yıl tatili nedeniyle mesaj yayınladı.

Söbüoğlu, "Salgın hastalık dolayısıyla okullarımızın uzun süre kapalı kalması nedeniyle büyük bir özlem ve heyecanla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tüm zorluklarına rağmen yüz yüze ve sorunsuz bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Her eğitim öğretim döneminde olduğu gibi bu dönemde de gösterdikleri özverili çabadan dolayı okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul-aile birliği üyelerine teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde eksiklerini gözden geçirmesini, bol bol kitap okumasını, kış ayının güzelliklerinin farkına varıp tabiatla bütünleşmesini, aile büyükleri ve arkadaşları ile birlikte nitelikli vakit geçirerek verimli bir tatil yaşamasını temenni ediyorum.

Evlatlarımıza güzel bir dünya bırakmak ve onların iyi insanlar olmasını istiyorsak veliler, öğretmenler ve yöneticiler olarak çocuklarımızla yakından ilgilenip güçlü bir iletişim kurmak, onları milli ve manevi değerlerimize sahip kişiler olarak yetiştirmek ve doğru örneklik yapmak zorundayız. Bunun için anne babalar, öğretmenler ve tüm eğitim camiası olarak el ele vermemiz gerekir. Geçmişin bize tecrübe olarak yansımasını sağlayıp, anı doğru yaşamak ve sorumluluklarımızın farkına varmak gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılının birinci döneminde karne alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sağlıklı, huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum."
                                                                                       

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER