İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı'ya Erasmus+ proje ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı'ya Erasmus+ proje ziyareti


Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri; çevre ve küresel iklim sorunları hakkında farkındalık yaratmayı amaçladıkları "The Student And School With Green Flag" isimli Erasmus+ projelerini tanıtmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler. 
Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Esra Özay ve Muhasebe Finansman Alan Şefi Burhan Toptaş'tan projenin amacı ve kapsamıyla ilgili bilgi alan Ali Tatlı, proje ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erasmus+ yurt dışı hareketliliği ile öğrencilerin; yeni yerler görüp sınırların ötesinde arkadaşlıklar kurabileceğini, farklı öğrenme metotlarını deneyimleme fırsatı elde edebileceğini belirtti.
Tatlı; toplumun çekirdeğini oluşturan aile kurumunun önemini vurgulayarak gücünü ve bütünlüğünü kaybeden aile yapısının, toplumlarda telafisi mümkün olmayan sorunlara yol açtığını bu kapsamda; gençlerimizin topluma faydalı birer insan olarak yetişebilmesi için aile değerlerine önem verilmesi gerektiğini söyledi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak." sözünün altını çizen Tatlı, eğitimin en önemli paydaşları olan velilerin ve öğretmenlerin birçok fedakarlıkla öğrencileri en güzel şekilde yetiştirmeye çabaladıklarını ve buna karşılık öğrencilerin de çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER