Kardiyoloji Uzmanı Dr. Melih Demirbaş özel muayenesinde hasta kabulüne başladı

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Melih Demirbaş özel muayenesinde hasta kabulüne başladı

Korona günleri sağlık konusu ve doktorların değerini ön plana çıkardı

Hastane doktor taleplerimizde yoğunluk nedeniyle zamanlama hasta ve hekimi mutlu edecek zamanlamayı kurallar nedeniyle mutlu edemeyecek konumda oluşu nedeniyle, kalp konusu özellikle belli bir yaşlarda daha önemli bir zaman ve hekim beraberliğinin önemi gündeme getirdi.

Kardiyoloji Uzman Dr.Melih Demribaş hastane şartlarında ne kadar çok pozitif enerji dağıtsa ve özel ilgi gösterse dahi müracaat çokluğu ve zamanlama nedeniyle arzu ettiği ilgiyi gösteremeyince sağlık görevini bundan sonra özel muayenesinde yararlı olmayı yaşamına geçirdi.

Açılışı Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve geniş bir davetli protokol kadar.iyileştirdiği hastalarının tebessümlü mutlu bakışlarıyla gerçekleştirdi.Demirbaş ailesi örnek bir ev sahipliği ve kuş sütü eksik ikramlarıyla anı fotoğraflarında yıllarca unutulmayacaktır.

Havaların çok sıcak oluşuna aldırmadan Ayvalık 5 M Migros yanı Cihan Şişman sitesi halk arasında diğer adıyla 9 önemli doktor arkadaşın muayeneleri bulunması nedeniyle Doktorlar Sitesi olarak anılan bölgede randevulu hasta kontrollarına başladı.

(Haşmet Demirbil)

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2022, 13:55

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER