Karesi’de çocuklar çok mutlu

Karesi ilçesinde yaşayan çocuklar Şehitlik Parkı’nda geleneksel çocuk oyunları oynayarak gönüllerince eğlendi. Çocuklar kendilerine ikram edilen dondurmaların da tadına baktı.Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Karesili çocuklarla birlikte...

Karesi’de çocuklar çok mutlu

Karesi ilçesinde yaşayan çocuklar Şehitlik Parkı’nda geleneksel çocuk oyunları oynayarak gönüllerince eğlendi. Çocuklar kendilerine ikram edilen dondurmaların da tadına baktı.

Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Karesili çocuklarla birlikte Şehitler parkında güzel bir etkinliğe imza attı. Yakan top, çuval yarışı, halat çekme, ip atlama, dokuz kiremit, seksek gibi geleneksel çocuk oyunlarının oynanması ve bu değerlerin yaşatılması amacıyla, "Karesi sokaklarının sahibi geri dönüyor" sloganıyla düzenlenen geleneksel çocuk oyunları şenliğinin ikincisi Şehitlik Parkı’nda gerçekleştirildi.

"Sokaklar çocuklarla, çocuklar oyunla güzel" sloganıyla, sokak oyunlarının oynanması ve bu değerlerin yaşatılması amacıyla düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenen, ağabey ve ablalarıyla oyunlar oynayan çocuklar, "Biz Karesi’de çok mutluyuz" diyerek, kendilerine ikram edilen dondurmaları afiyetle yedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER