Karnelerini Vali Şıldak'ın elinden aldılar

Karnelerini Vali Şıldak'ın elinden aldılar

Vali Hasan Şıldak 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla karne heyecanı yaşayan öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Karnelerini Şıldak’ın elinden alan Altıeylül İlçesi Plevne İlkokulu öğrencileri tatil heyecanı yaşadıkları bugün de kendilerini yalnız bırakmayan Vali amcalarına teşekkür ettiler. 

Vali Şıldak beraberinde Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. Şıldak, mutluluk dolu anların yüzlere yansıdığı programda öğrencilere tatilde bol bol dinlenmelerini ve Eylül ayında enerjiyle okullarına dönmelerini söyledi. 

Vali Şıldak karnelerin verilmesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Plevne İlkokulumuzun iki sınıfında sevgili çocuklarımızı karneleriyle buluşturduk, sevinçlerine ortak olduk. 2021-2022 eğitim öğretim dönemi bugün itibariyle sona ermiş oluyor. Çok verimli ve başarılı bir eğitim yılını hep birlikte yaşadık. 193 bin öğrencimiz, 16 bin 380 öğretmenimizin rehberliğinde eğitim öğretime tabi tutuldular. Bütün öğrencilerimize, aileleri ve yakınlarıyla birlikte mutluluklar diliyoruz. Başarılı bir eğitim döneminin sonunda onlara iyi tatiller diliyoruz. Güzel vakit geçirsinler, eğlensinler, dinlensinler ve yeni eğitim yılına hazır olarak, çalışma azmiyle okullarına dönsünler istiyoruz. İlimizde BİGEP projesinin oluşturduğu enerjik ve hareketli ortamda gayet verimli bir sezon geçirdik diyebiliriz. Yaz döneminde tekrar çalışarak, projemizi çok daha güncel, ihtiyaçlara tam bir karşılık oluşturacak şekilde yenilemek ve güncellemek için çalışmalara başladık. Bütün eğitimcilerimize, okul yöneticilerimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonundaki bütün eğitim neferlerine başarılı eğitim yılı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca çocuklarının eğitimi ve ülkelerine faydalı birer birey olarak yetişebilmeleri için her türlü fedakarlıktan kaçınmayan kıymetli velilerimize de çok teşekkür ediyoruz. Sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz”  şeklinde konuştu.

(Ayşegül Baykara)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER