Kaymakam Ünsal'dan Geçmiş olsun ziyareti

Kaymakam Ünsal'dan Geçmiş olsun ziyareti

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, ilçemiz Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisinde Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmında çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmalarına gönüllü olarak katılan ve ayı saldırısı sonucunda vücudunda yaralar ve kırıklar oluşan Özkan Kaya’yı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Edremit Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden orman gönüllüsü Özkan Kaya’yı ziyaret ederek sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Ünsal; “Ülkemizin yüreğini yakan yangınlardan biri de ilçemizin oksijen deposu, gözbebeğimiz Kazdağlarımızda gerçekleşmiş olmasının üzüntüsünü yaşarken, yangının kısa sürede büyümeden kontrol altına alınmış olmasından dolayı mutlu olduğumuzu da belirtmek isterim.

 
Kazdağları yangınına devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek müdahale etmiş,  halkımızın da üstün gayretleri ile orman yangını kısa sürede söndürülmüş olup, şu an soğutma çalışmaları ve gözetim faaliyetleri devam etmektedir. Bu kapsamda yangına canını hiçe sayarak müdahale eden orman gönüllüsü Edremit’li vatandaşımız Özkan Kaya ve ailesine büyük geçmiş olsun diliyoruz. Rabbim böyle felaketleri bir daha yaşatmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021, 12:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER