Konvoyda Başkan Yücel Yılmaz'ın olduğunu duyan körfez ilçelerinde balkona koştu

Başkan Yücel Yılmaz'ın Balıkesir'in merkezin dışında tüm körfez ilçelerinde düzenlenen konvoyda 19 Mayıs kucaklaşması görülmeye değerdi.

Konvoyda Başkan Yücel Yılmaz'ın olduğunu duyan körfez ilçelerinde balkona koştu

 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleşen araç korteji merkezin dışında ilçelerde de büyük hayranlık uyandırdı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Edremit Körfezi ilçelerinde düzenlenen dev araç kortejine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gömeç İlçe Teşkilatı da tam destek verdi.

 Eski başkanları katladı

Yüze yakın aracın Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık'taki görsel şovu göürlmeye değerdi. Pandemi nedeniyle buruk olan coşkuyu eksiltmedi. Konvoyda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın olduğu duyan balkonlara koştu. Vatandaşlardan özellikle gençler, Başkan Yücel Yılmaz'a sevgilerini el sallarak kimi zaman ise düşme tehlikesi dahi geçirerek gösterirken, vatandaşlar ilk kez bu şekilde coşkuya ortak olan başkan, görebimenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Bazı vatandaşlar, 'Bırak bazı ilçe belediye başkanlarını bile göremiyoruz. Halk adamı böyle olmalı. Büyükşehir Belediye Başkanı görmeyi özlemiştik. İlçelerede önemli büyük hizmetlerini takdir ediyoruz" şeklinde konuştular. Yılmaz'ın araç kortejinde Gömeç eski Belediye Başkanı ve halen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezi Koordinasyon Daire Başkanlığı görevini yürüten Kazım Arslan, AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu, MHP Gömeç İlçe Başkanı Mummer Birdar ve İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Alümert de yalnız bırakmadı.

 (Bekir Terzioğlu-Suat Salgın)

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2021, 23:49
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER