Mehmet Ertaş :" Çok İyi Bir Ekip İle Edremit’i Yönetmeye Hazırız "dedi

Mehmet Ertaş: Şeffaflık Yönetim Kültürümüz Olacak

Mehmet Ertaş :" Çok İyi Bir Ekip İle Edremit’i Yönetmeye Hazırız "dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; yerel yönetim anlayışlarının, çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı esas alacağını söyledi. Çok iyi bir ekip ile Edremit’i yönetmeye hazır olduklarını hatırlatan Ertaş; Edremit Gaziilyas ve Turhanbey Mahallelerinde halk ile buluştu. Belediye yönetimlerinde şeffaflığı yönetim kültürü haline getireceklerini söyledi

Edremit’in sorunlarına, halk ile birlikte çözüm üreteceğin altını çizen Ertaş; “ Katılım, uzlaşı ve işbirliği, temel yerel yönetim anlayışımız olacaktır. Edremit’in geleceğini etkileyecek önemli projeleri halk ile beraber, fikir birlikteliyle yapacağız” dedi.

Gaziilyas ve Turhanbey Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Yerel yönetim anlayışımız, çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı esas alır. Edremit Belediyemiz, bir arada huzurlu yaşamın güvencesi olacaktır. Bunun için öncelikli olarak, yerel yönetimlerde en başarılı ekipleri kurduk.

Ertaş; “ Bölgemiz için de ciddi ve öncelikli bir tehlike olan deprem gerçeği sorunuyla ilgili mevcut ve yeni yapılar konusunda, hukuksal düzenlemeler ışığında önlemler alınması çalışmalarına başlanacak olup, olası afetlere yönelik acil eylem planlamaları hakkında ilgili bütün resmi ve sivil kurum ve kuruluşlarla etkili işbirliği çalışmaları gerçekleştirilerek kurumsallaştırılacaktır. Atıl ve sahipsiz durumdaki yapıların yoğunlaştığı noktalarda kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar hızla başlatılacaktır” dedi.

GÜRE’DE İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI BAYRAM HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; bugün Güre Mahallesinde CHP İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş’ında katılımıyla seçim irtibat ofisi açılışı gerçekleştirdi. Yağmurlu havaya rağmen bayram havasında gerçekleşen irtibat bürosu açılışında konulan Ertaş; “ Günlük programımız kapsamında ilçe başkanımız Av. Emin Yalçıntaş ve partililerimizle, Güre Mahallemizdeki seçim irtibat ofisimizin açılışına katılım sağladık. Açılışımızı adeta bir miting atmosferine çeviren güzel Güre’de bize destek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 14:53

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER