Mehmet Ertaş ve ekibi Sönmezler İnşaat'ı ziyaret ettiler

Mehmet Ertaş ve ekibi Sönmezler İnşaat'ı ziyaret ettiler

MEHMET ERTAŞ VE EKİBİ SÖNMEZLER İNŞAAT’I ZİYARET ETTİLER.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş ve Belediye Meclis Adayları Edremit’in sevilen İş İnsanlarından Sezai Sönmez’i ziyaret etti. Sönmezler İnşaat olarak her daim Atatürk İlke ve İnkılâplarını savunan, Edremit’in öz evladı Mehmet Ertaş’a sonuna kadar güvendiklerini söyleyerek, gönülden destek olduklarını ifade ettiler.  Dürüst kişilikli insanların Belediye’de görmek istediklerinin altını çizen Fuat Sönmez, “Edremit için, Edremitliler için yapacağın her adımın arkasındayız. Seni ve ekibini sonuna kadar destekliyoruz” dedi. 
Ziyaret sırasında Sezai Sönmez’in oğulları Fuat Sönmez, Sezgin Sönmez, Lütfü Sönmez ve Egemen Ertaş’da büyük destek verdiklerini söyleyerek, arkasında olduklarını hatırlattılar. 
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Halkçı Belediyeciliğin, refah belediyecilik olduğunu hatırlatarak, “Demokratik ve katılımcı belediyecilikle refahı büyüteceğiz” dedi. 
Katılımcı yerel yönetimi etkin kılacaklarını söyleyen Ertaş; “ Edremit’in ihtiyaçlarını Edremitliler  tespit edecek, birlikte çözeceğiz.  Kent Konseyi, mahalle – semt  oluşumlarını tüm Edremit’te hayata geçireceğiz. Bütçe uygulamalarımızda katılımcılığı ve bütçe verimliliğini gözeteceğiz, israfa ve imtiyaza asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 16:34

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER