Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Balıkesir'de

Türkiye'nin en büyük sendikası olan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Balıkesir 1 ve 2 Nolu şubelerin il divan toplantısına katıldı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Balıkesir'de

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Anayasal,yasal hakları gereği tıbbi müdahaleye tabi tutulmak istemeyenler zorlanmamalıdır. Üyelerimize hukuki desteğimiz sürüyor. Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubeleri İl Divan Toplantısı için başkanlarıma, yönetimlerine, komisyonlarımıza ve emek verenlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Yalçın, şunları söyledi: "Eğitim öğretimin başlamış olması hem Milli Eğitimde hem de Yükseköğretimde son derece isabetli olmuştur. Aşı konusunda kaygısı kalkan aşı olurken, kaygısı devam edenler itiraz ediyor ve aşı taraftarları açısından ikna edilmeyi bekliyor. Sorularının cevaplarını bulamayanların suçu yok.Sorulara cevap veremeyen, kaygıyı aşmaya yardımcı olamayan otoritelerin yapması gerekenler vardır. Eğitimi devam ettirmenin şartı eğitim çalışanının işini yapmasına fırsat vermektir. İçinde bulunduğumuz salgın şartları nedeniyle yaşanan aşı ve PCR testi tartışmalarında icbari uygulamalar iş çözmez bilakis içinden çıkılmaz hale getirir. Öğrenme kayıplarının telafisi ve yarının inşaası açısından yapılacak şey, her şartta eğitimi devam ettirmektir."dedi. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2021, 14:07
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER