MHP Edremit ve Bandırma'da Katılım Töreni Düzenlendi

MHP Edremit ve Bandırma'da Katılım Töreni Düzenlendi

MHP Edremit İlçe Başkanlığının düzenlediği ‘Çağrım Sana’ sloganıyla yola çıkarak Kısa süre de 300 yeni üyeyi partiye katılımı kapalı spor salonunda gerçekleşti. 
MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’in önderliğinde yeni katılan üyelere Rozetleri takıldı. Yoğun bir katılım gerçekleştiği programda konuşma yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bütün imkânlarımızı seferber edip geceyi gündüze katarak 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine hazırlanıyoruz.
Önce Adım Adım 2023; İl İl Anadolu, Sonrasında Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma temasıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız günden güne etkinlik, derinlik ve genişlik kazanmaktadır.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin de ifade ettiği gibi; tıpkı bir derviş sabrıyla, tıpkı bir akıncı cesaretiyle, tıpkı vatan nöbeti tutan bir kahraman edasıyla, tıpkı sevdası uğruna dağları delen bir Ferhat adanmışlığıyla milletimize, Edremit’e ve Balıkesir’e hizmet aşkıyla dolup taşıyoruz.
Balıkesir’de İlçe ilçe, Mahalle Mahalle, Cadde Cadde, Sokak Sokak dolaştık, dolaşmaya devam ediyoruz. Nerede bir vatandaşımız varsa onunla görüşüyor, derdimizi anlatıyor, dertlerini dinliyor, 2023 yılı için anlaşıyoruz.
 
Gün birlik günüdür, gün kucaklaşma günüdür, gün safları sıklaştırma günüdür. Hiçbir ayrım yapmadan, bayrak, vatan ve millet ortak paydasında buluşmanın zamanı geldi geçmektedir.
Yüreği Türk milleti için atan, yüreği vatan sevgisi ile çarpan, yüreği aziz şehitlerimizle yanan, göğsünü gere gere, birilerini fazlasıyla rahatsız eden 'Ne mutlu Türküm' diyebilen herkesle kucaklaşma anı gelmiştir.
Türkiye düşmanları yerli işbirlikçilerle ne yaparsa yapsın, siparişle çalışan anket firmaları ne söylerse söylesin 2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhur zaferi, Cumhuriyet’in birinci yüzyılıyla birlikte ikinci yüzyılına girişinin ilk adımı da coşkuyla Balıkesir’de kutlayacağız.
Bu vesile ile Partimize katılan bir birinden kıymetli Edremitli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyor, hepsine teker teker hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”Diyerek sözlerini sonlandırdı.

(İsmail Özdemir)

Bugünde MHP Bandırma ilçe Teşkilatı tarafından katılım töreni düzenlendi.

500 yeni üye katıldı. İl bşk rozet taktı hizmeti geçenlere plaket verildi. MHP ye yoğun katılım vardı. Bandırma Eti Maden Sosyal Tesisleri toplantı salonunda yapılan üye törenine bayanlar büyük ilgi gösterdi.

(Mustafa Yamaner)

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2022, 17:02

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER