Newyork’tan müjde geldi. Dünya Habitat Günü toplantıları Balıkesir'de yapılacak

Dünya Habitat Günü toplantıları, bu sene Balıkesir de yapılacak. Bu amaçla Newyork’ta BM Habitat icra direktörü Meymune Şerif ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel yılmaz arasında bir protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Newyork’tan müjde geldi. Dünya Habitat Günü toplantıları Balıkesir'de yapılacak

Balıkesir’in marka şehir ideali doğrultusunda vizyon projelerle Türkiye ve Dünya gündemine taşımak, tanıtmak, alacağı yeni yatırımlarla geliştirmek , gençlerinin geleceğini Şehirlerinde görmelerini sağlayacak bir ortamı oluşturmak adına çalışan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Newyork'tan müjde verdi.

Başkan Yılmaz, "Her yıl dünyanın üye şehirlerinden birinde yapılan ve BM’nin önemli programlarından biri olan sürdürülebilir kentsel gelişim konularında çalışmalar yapılan Dünya Habitat Günü toplantıları, bu sene Balıkesir de yapılacak. Bu amaçla Newyork’ta BM Habitat icra direktörü Meymune Şerif ve Balıkesir Büyükşehir arasında bir protokolü imzalandık". Kentimize hayılrı olsun"dedi.

İmza törenine Balıkesir Heyeti olarak Ak Parti Balıkesir İl Başkanımız Ekrem Başaran, Milletvekilleri Mutlu Aydemir, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey'de katıldı.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2022, 18:05

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER