Son Dakika: Arıza için giden ekipler, trafo içinde bir kişiyi ölü olarak buldu

Son Dakika: Arıza için giden ekipler, trafo içinde bir kişiyi ölü olarak buldu

Görüntü için: https://www.korfezdehaber.com/son-dakika-ariza-icin-giden-ekipler-trafo-icinde-bir-kisiyi-olu-olarak-buldu-video,3092.html

Balıkesir’in Edremit ilçesinde elektriklerin kesilmesi üzerine arıza için gittikleri yerdeki trofada bir kişiyi akıma kapılmış şekilde ölü olarak buldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Eski Bayramyeri Caddesi üzerindeki trafoda meydana geldi.

Bölgede elektriklerin kesilmesi üzerine UEDAŞ ekipleri arıza için gittikleri trafoda bir kişinin sırt üstü ölü olduğunu görmeleri üzerine durumu polise bildirdiler.

Olay üzerine bölgeye sağlık ekipleri de sevk edildi. Polisin yaptığı incelemede sırt üstü yatar vaziyette yatan kişinin kimliğinin 28 yaşındaki Ali Çolpan’a ait olduğu ve  ilk değerlendirmelere göre elektrik akımına kapıldığı görüldü.

İddiaya göre, şahsın trafonun yan tarafında bulunan penceredeki demir telleri pense ile keserek hırsızlık amacıyla içeri girdiği ileri sürüldü. Ayrıca trafo içerisinde meydana gelen küçük çaplı yangında söndürüldü.

Ayrıca adı geçen kişinin müteveffa olduğu ve ibadethane ve mezarlara zarar verme, yağma, 2 tane kasten yaralama ve TCK 191 toplam 5 adet suç kaydı bulunduğı öğrenildi.

Kişinin kesin ölüm nedeni için cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken Asayiş Şube müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2022, 00:29

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160