Uygur, "Emin adımlarla yürüyoruz"

Uygur, "Emin adımlarla yürüyoruz"

MİLLETİMİZE HİZMET YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, İlçe ziyaretleri kapsamında Sındırgı'nın kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Alakaya, Düvertepe, Çamalan ve Mumcu mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Uygur büyük bir ilgiyle karşılandı. Herkese tek tek hal hatır sorup taleplerini aldı, dertlerini dinledi.


Milletvekili Uygur ziyaretleri ile ilgili olarak ; " Balıkesir’imizin taşı toprağı, havası suyu, dört mevsimi, hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgi güç veriyor bizlere. Bu güç yolumuza yürürken azimli kılıyor bizleri. Memleket için atılan her adım yanımızda dağ gibi duran hemşehrilerimiz içindir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Sahada, yılmadan yorulmadan el ele gönül gönüle birlik beraberlik içinde hemşehrilerimizle birlikte yürüyoruz." dedi.


Ziyaretleri sırasında Milletvekili Uygur'a AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aydemir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.


CUMHUR İTTIFAKI BİRLİKTEN DOĞAN KUVVETİN ADI VE GÖNÜL İTTİFAKIDIR

AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla ile birlikte MHP Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu'nu ziyaret eden ve sonrasında da Cumhur İttifakı İlçe başkanlarıyla birlikte Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı ziyaret eden Milletvekili Uygur; " Cumhur İttifakı birlikten doğan kuvvetin adı ve gönül ittifakıdır.
Cumhur İttifakı olarak 2023'te güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bunun için şimdiden planlı, programlı, aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.
İşte bu ilkelerle çıkılacak yol bizi Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılında 'Lider Ülke Türkiye'ye ulaştıracaktır. Cumhur İttifakına olan inancımız tamdır." dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160