Vakit destek vakti

Vakit destek vakti

Balıkesir’i karış karış dolaşan, halk ile gönül bağı kuran Balıkesir’in Canbey’i  Balıkesirlilere seslendi

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, yarın yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye destek çağrısında bulunarak, “Vakit AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vaktidir. Sandıkta bizi tercih ederek AK Parti’ye güç verin” dedi.

**

AK PARTİ’YE DESTEK VERİN

Balıkesir’i AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, 24 Haziran seçimleri için yarın sandık başına gidileceğini hatırlatarak, “Beklenen gün geldi çattı. Vakit AK Parti’ye Cumhurbaşkanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek vaktidir” diye konuştu. Yarın yapılacak seçimlerle birlikte ilk kez Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçileceğini belirten Dr: Canbey, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarınızı Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti’ye vermenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ

MİLLET SEVDALISI

Balıkesirli hemşehrilerimizden sandıkta güçlü bir şekilde destek istediklerini belirten Canbey, “Biz Balıkesir’e Balıkesir bize emanet. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye güç vermenizi istiyoruz. Millet sevdalısı bir Cumhurbaşkanımız var. Gecesini gündüzüne katan, bu millet için çalışan, milletin gönlünde taht kurmuş, alternatifi olmayan bir lider; dünya lideri Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçmek için Balıkesir farkını hissettirmeli. Mecliste de AK Parti’ye güçlü bir şekilde desteklemeli. Haydi hep birlikte 24 Haziranı bayrama çevirelim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 14:36
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER