Vali Şıldak, deprem bölgesinden döndü

Deprem bölgesinde de yaraların sarılması için Balıkesir'deki gibi aralıksız çalışarak gecesini gündüzüne takan Vali Hasan Şıldak, şehre döndü. Vali Şıldak'ın dönmesi ile Balıkesir'de çalışmalar hız kazandı.

Vali Şıldak, deprem bölgesinden döndü

Koordinatör Vali olarak Osmaniye'deki görevinin ardından Balıkesir'e dönen Vali Hasan Şıldak ayağının tozuyla afet bölgesine yönelik yapılan çalışmaları değerlendirdi. 
 
Toplantıya Vali Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İrfan Demiröz ve Metin Arslanbaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray, İl İdare Kurulu Müdürü Ahmet Gice, Özel Kalem Müdürü İsmail Doğru, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Emre Bulut ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık katıldı. 

Vali Şıldak depremin ilk gününden itibaren Balıkesir’den bölgeye sağlanan destekler ve İlimizde misafir edilen vatandaşlara yönelik yapılan barınma, beslenme, yardım, sağlık ve psiko-sosyal destek gibi çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Şıldak, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara yönelik yol haritasının görüşüldüğü toplantıda Afet Koordinasyon Merkezi ve Hizmet Grupları Yönergesi Koordinatörleri ve Grup Başkanları ile güçlü desteğin vatandaşlar ve işletmelerin katkılarıyla devam edeceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2023, 13:08

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160