Vali Şıldak, İlçelerin 2022 Yılı Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Hasan Şıldak 2022 yılında yapılan çalışmalar ve 2023 yılı planlamalarının görüşüldüğü toplantılar kapsamında değerlendirmelerine devam ediyor. 

Vali Şıldak, İlçelerin 2022 Yılı Çalışmalarını Değerlendirdi

Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Vali Yardımcıları Mustafa Çek, İrfan Demiröz, Gülihsan Yiğit ve Metin Arslanbaş, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Erdek Kaymakamı A.Atakan Atasoy, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Manyas Kaymakamı Koray Çelik ve Marmara Kaymakamı Murat Çiçek katıldı. 

Her hafta beş ilçeyle yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantının üçüncüsünde kurumlar tarafından ilçelerde yürütülen mevcut çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakamlar; eğitim, tarım, sağlık, spor, kültür, karayolu, turizm, kamu binaları ve sosyal yardımlar gibi konuları aktardılar. 

İlçelerde yapımı devam eden ve yapılması planlanan kamu yatırımlarının son durumuyla ilgili verilen bilgilerin yanı sıra ilçelerde yürütülen ve sosyal devlet anlayışıyla vatandaşa sunulan hizmetler görüşüldü. Vali Şıldak, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar tarafından iletilen ve aciliyet gerektiren konularda ilgili kurumların müdürlerinden güncel bilgileri almak üzere toplantı esnasında yaptığı telefon görüşmelerinde çalışmaların mümkün olan en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi talimatını verdi. 

Vali Hasan Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede kaymakamlar tarafından ilçelerde yürütülen çalışmaları yakındın takip ettiğini söyledi. Şıldak, 2022 yılının özeti niteliğinde olan toplantıyla çalışmaların ve vatandaşa yönelik hizmetlerin değerlendirdiğini belirtti. Ayrıca İlçelerde 2023 yılında yine il müdürlükleriyle yakın bir işbirliği içinde yürütülecek çalışmaların hazırlığının ele alındığını ifade eden Şıldak, Aralık ayında yapılan toplantılarla 2022 yılının adeta fotoğrafının çekildiğini dile getirdi.  

İlçelere ve mahallelere yaptığı gerek planlı gerekse sürpriz ziyaretleriyle yürütülen çalışmaları ve yeni proje girişimlerini bizzat takip eden Vali Şıldak, İldeki tüm kurumlarla birebir temas içinde olduğu çalışmalara 2023 yılında da rehberlik etmeye devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022, 18:22

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER