Vali Şıldak'ın devlet ile vatandaş arasında kurduğu 'gönül bağı' büyük takdir topluyor'

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, her kesimi kucaklamaya devam ediyor. Geldiği günden bu yana Balıkesir'de diğer yöneticilere fark atan Şıldak, neredeyse makamında oturmadı. Şıldak'ı il yöneticileri ile beraber merkez ve ilçelerde yaptığı inceleme toplantılarla dikkat çekti. Devlet ve vatandaş arasında köprü, hizmetleri takibi ile tüm Balıkesir'i merkez ve ilçeleri ile kucaklamasıyla vatandaşın gözünde siyasetçileri bile geride bıraktı. Balıkesirli vatandaşın büyük kolaylıkla ulaştığı Şıldak'ı vatandaşlar kaymakamlardan bile fazla tanıyor.

Vali Şıldak'ın devlet ile vatandaş arasında kurduğu 'gönül bağı' büyük takdir topluyor'

Toplumun dezavantajlı kesimine yönelik öncülük ettiği projeli çalışmalarla da devletin ilgisini ve sıcaklığını hissettiren Vali Hasan Şıldak, ziyaretleriyle gönül bağı kurmaya devam ediyor.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Bandırma İlçesinde birçok kesimle bir araya gelen Vali Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Demirbilek ve Çalışkan ailelerini ziyaret etti. 

Sosyal Bütünleşme Projesi hedef kitleleri arasında yer alan engelliler ve koruyucu aileleri yalnız bırakmayan Vali Şıldak, ziyaretinde ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Aileler kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Şıldak'a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 14:26

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER