Vali Şıldak Kurumların Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Şıldak Kurumların Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Hasan Şıldak, İl genelinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirilmek üzere toplantı gerçekleştirdi. 

Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Şükrü Kara ve İrfan Demiröz, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Müftüsü Celal Sürgeç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili İlkay Karaağaç  katıldı. 

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından  yürütülen çalışmaları takip etmek ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması için sık sık  toplantı yapan Vali Şıldak, bugünkü toplantıda da kurum temsilcilerine tek tek söz vererek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Toplantıda, hizmetlerin yürütülmesindeki ihtiyaçlar, çözüm önerileri, yatırımlar, yürütülen ve planlanan projelerin genel durumu görüşüldü. 

Vali Şıldak, toplantıda Balıkesir'de yürütülen eğitim, sağlık, tarım, kültür, turizm, gençlik ve spor ile din hizmetleri konularını tek tek ele aldı.

(Editör:Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2021, 17:39

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER