Vali Şıldak’a Engelliler Günü Dolayısıyla Ziyaret 

Vali Şıldak’a Engelliler Günü Dolayısıyla Ziyaret 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği, Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği, Beyaz Ay Derneği ile Balıkesir İşitme Engelliler Derneği temsilci ve üyeleri Vali Hasan Şıldak’a ziyarette bulundular. 

Toplumun incinebilir kesimlerine yönelik projeli çalışmalarıyla engelli bireylere de devletin şefkatli elini uzatan Vali Şıldak engelli vatandaşların sorunlarının dile getirildiği ve toplumsal farkındalık oluşturulan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şıldak, yapılan çalışmalarla engelli bireylerin sosyal hayat içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörüyle hayatı onlar için kolaylaştırmaya gayret ettiklerini dile getirdi. Vali Şıldak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Uras’ın da bulunduğu ziyarette herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çekti. Şıldak, “Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak ve onların hayatın her alanında aktif bireyler olarak yer almalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Herkesin engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli kardeşlerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER