Vali Şıldak’tan 2021’in Son Saatlerinde Anlamlı Ziyaretler

Vali Şıldak’tan 2021’in Son Saatlerinde Anlamlı Ziyaretler

Vali Hasan Şıldak 2021 yılını geride bırakırken yılın son akşamındaki ziyaretlerinde bir çok kesimle bir araya geldi. 

Vali Şıldak kapsamlı olarak gerçekleştirdiği programına huzurevi sakinlerini ziyaretle başladı. Şıldak, bir yılı geride bırakırken, yeni yılı tecrübeleriyle ışık olan büyüklerin hayır dualarıyla karşılamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Huzurevi sakinleri böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Şıldak’a ve Eşi Fatma Nur Şıldak'a teşekkür ettiler. 

Vali Şıldak daha sonra programına Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte geleceğin büyüklerini ziyaretle devam etti. Kardelen Çocuk Evi ve Esma Çocuk Evini ziyaret eden Şıldak, çocuklarla sohbet etti. Çocuklar, kendilerini ziyaret ederek birlikte zaman geçiren Vali amcalarına teşekkür ettiler. 

Vali Şıldak yeni yılı hastanede karşılayan vatandaşları ve sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmadı. Yılın son saatlerinde geniş bir program gerçekleştiren Vali Şıldak, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Acil Servisine ziyarette bulundu. Özellikle pandemi döneminde özverili bir çalışma gösteren sağlık personelin yeni yılını kutladı. 

Programına 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaretle devam eden Vali Şıldak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu ve İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin ile birlikte, 112 Acil Çağrı Merkezinde 24 saat görev başında olan çeşitli kurumlara ait personelin yeni yılını kutladı. Balıkesir’in huzur ve güveni için gösterdikleri gayretli çalışmalar dolayısıyla personele teşekkür etti. 

Vali Şıldak, programının devamında Değirmen Boğazı Yol Kontrol Noktası, Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği ve Pamukçu Yol Kontrol Noktasında halkın huzuru, güvenliği için görevi başında olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 

Vali Şıldak, Balıkesirli vatandaşların da  bir kez daha yeni yılını kutladı, 2022 yılının sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER