Vali Şıldak’tan Anlamlı Ziyaretler

Vali Şıldak’tan Anlamlı Ziyaretler

Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine ziyarette bulundu. 

Programına, 1994 yılında Van-Başkale’de vatani görevini yaparken şehit olan Jandarma Er Bahattin Duman’ın Altıeylül İlçesi Köseler Mahallesinde ikamet anne ve babasını ziyaretle başladı. Vali Şıldak ve Eşi, evlerine misafir oldukları şehidin annesi Hacer Duman ve babası Tacettin Duman’ın Ramazan Bayramını kutladı. Şıldak, şehit ailelerine kapılarının her zaman açık olduğunu ve şehitlerin haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’a memnuniyetlerini dile getiren şehidin anne ve babası, gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ettiler. 

Programına, 1994 yılında Batman-Kozluk’ta vatani görevini yerine getirirken şehit olan Şehit Er Mustafa Yorulmaz’ın Karesi İlçesine bağlı Tatlıpınar Mahallesinde ikamet eden annesi Fatma Yorulmaz ve babası Hüseyin Yorulmaz’ı ziyaretiyle devam eden Vali Şıldak ve Eşi, aileyle sohbet ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Şehidin anne ve babası, samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret dolayısıyla Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’a teşekkür etti.  

Programı kapsamında ziyaretlerine yine Tatlıpınar Mahallesinde ikamet eden Şehit Uzman Jandarma Çavuş Ali Güngördü’nün ailesiyle devam etti. 2004 yılında Tekirdağ-Çorlu’da şehadete eren Şehit Uzman Jandarma Çavuş Ali Güngördü’nün annesi Gülten Güngördü ve babası Hüseyin Güngördü’ye ziyarette bulunan Vali Şıldak ve eşi ailenin bayramını kutladı. “Sizler, şehidimizin devlete emanetlerisiniz. Bizler sizin her zaman yanınızdayız.” diyen Vali Şıldak’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren aile kendilerine teşekkür etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160