Vali Şıldak’tan Bayram Öncesinde Anlamlı Ziyaretler

Vali Hasan Şıldak, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan Ayının son günlerinde maneviyatı güçlendiren ziyaretlerde bulundu. 

Vali Şıldak’tan Bayram Öncesinde Anlamlı Ziyaretler

Vali Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte ilk olarak Şehit P. Er Mehmet Eren’in ailesini ziyaret etti. Şehit emanetleriyle her zaman yakından ilgilenen Şıldak, ailenin bayramını kutladı. Şehit ailesi ziyaret anısına evlatlarının fotoğrafının yer aldığı tabloyu hediye eden Vali Şıldak’a, nazik ziyareti için teşekkür etti. 

Vali Şıldak programına, oğulları Sözleşmeli Er Furkan Aslan’ı Hatay’da depremde kaybeden Aslan ailesini ziyaretle devam etti. Buruk geçen Ramazan ayı boyunca depremzedelerle iftar programlarında bir araya gelen Vali Şıldak, ziyaretinde aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Üzüntülerini derinden hissettiklerini söyleyen Şıldak, devlet ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde acılarını hafifletmek için her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi. 

Programına bayramın hüzünlü yaşandığı şehit ailelerini ziyaretle devam eden Vali Şıldak, Şehit J. Er Zübeyir Demir’in ailesine ziyarette bulundu. Demir ailesinin bayramını kutlayan Vali Şıldak, şehit ailelerinin her zaman devletin ve milletin en kıymetli köşesinde yer aldığını ifade etti. Şıldak ziyaret anısına şehidin fotoğrafının ve bilgilerinin yer aldığı bir tablo takdim etti. İlin Valisi olarak şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren aile, bu anlamlı günde gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla Vali Şıldak’a teşekkür ettiler.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER