Yürüyüş yapan vatandaşlar, yol boyunca yüzlerce taşın kırık ve bozuk olması nedeniyle sık sık düşme tehlikesi yaşadıklarını belirtiyor.
Özellikle yoğun kullanılan sahil güzergâhındaki bozuk zemin nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığı, bazı vatandaşların ise hastanelik olduğu öne sürülüyor. Bölge sakinleri, iki yılı aşkın süredir devam eden soruna rağmen kalıcı bir çözüm üretilmemesine tepki gösteriyor.

Bayramda da düşenler olurken tatilleri zehir oldu
Vatandaşlar, sahil yolunun birçok noktasında zeminin delik deşik hale geldiğini, her gün çok sayıda kişinin takılarak düştüğünü ifade ederek yetkilileri göreve çağırdı. Belediye yönetiminden acil onarım çalışması bekleyen vatandaşlar, olası daha ciddi kazalar yaşanmadan önlem alınmasını istiyor.
Başkan Dursun Mirza'ya seslenen vatandaşlar, sahil yolundaki bozuk taşların bir an önce yenilenmesini ve yürüyüş güzergâhının güvenli hale getirilmesini talep ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: