Bandırmaspor Onur Göçmez ile kabuğunu kırıyor

Bandırmaspor Onur Göçmez ile kabuğunu kırıyor

BANDIRMA SPOR, Onur Göçmez Başkan, Erol Rüzgar, Mülkü İnci gibi ekip arkadaşlarıyla, Süper Lige hazırlanıyor ve Bandırma Spor adına yakışan muhteşem ve 60 milyona mal olacak Tesislerinin temelini atmış, 15 Temmuzda da açılışa hazırlıyor…

ONUR GÖÇMEZ İLE TESİSLEŞEN BANDIRMASPOR !

İşte basına da tanıtılan tesisin özellikleri....

inBordo

"283 m2, çelik yapı olarak tasarlanan inBordo sosyal tesislerimizde takımımız ve aileleri hem dinlenebilecek hem de eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Bu alanda bilardo masaları, langırt , satranç , playstation bölümleri dizayn edildi.

Ayrıca yeni sezonda yemekli toplantılar inBordo’da yapılabilecek.

Tesisimizde düzenli olarak hizmet verilecek şekilde yiyecek- içecek sevisi de planlandı.

Bunun yanı sıra inBordo içerisinde konumlandırılan Business bölümünde oyuncularımız ve teknik kadromuz maillerine bakabilecek, kitap/gazete okuyabilecek günlük işlerini yürütebilecek.

inBordo teknolojik donanaımlar açısından da son derece gelişmiş bir yapı olacaktır. Güçlü kablosuz internet erişimi ile takımımız bu hizmetten faydalanabilecek; gelişmiş ses , görüntü sistemi ile de toplu olarak maç, film izlenebilecek..

inBordo sosyal tesisimizin etrafına yapılacak peyzaj düzenlemesi ve yapıya bağlı veranda alanında ise güzel havalarda takımımız ve aileleri keyifli vakit geçirebilecek.

Yeni Kulüp Binası

213 m2 , çelik yapı olarak tasarlanan yeni kulüp binamızda kulüp çalışanları ve yönetim ekibi yeni sezon itibarıyla çalışmalarını buradan yürütecek.

İçerisinde 1 başkanlık odası ve 2’şer kişinin rahatlıkla çalışabileceği 3 ofis yer alacak.

Ayrıca kulubümüzün çok büyük bir eksiğini bu yapıda gideriyoruz. Basın toplantıları , imza törenleri, söyleşiler, Teknik-taktik toplantılarının yapılabileceği; görsel ve teknolojik anlamda detaylı çalışılmış ihtiyaçları karşılayabilecek yeni nesil toplantı odası kulüp binamız içerisinde yer alacaktır.

Tüm finansalı başkan Onur Göçmez tarafından karşılandı.

Bu iki yapının en çarpıcı yanı 1 ay gibi kısa bir sürede faaliyete geçirilmesi olacaktır.

7/24 kesintisiz bir şekilde inşaat süreci detaylıca projelendirilmiş; gördüğünüz üzere 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 yapının da kaba inşaatı tamamlanmış durumdadır.

Mevcut Sportif Binanın Renovasyon Çalışması

Belediye Başkanımız Sn. Tolga Tosun’un desteği ile Sanayi Tesislerimizde yer alan mevcut sportif binanın yenilenme çalışması başlatılmıştır. Yapılan bu çalışmalar kapsamında, sağlık ocağı iç dizaynı mevcut olan buz havuzunun restorasyonu, geçici dinlenme odalarının yapılması, iç teşrifatlarının alınması, kulüp doktoru odasının oluşturulması, özel görüşme odasının yapımı ( psikolog ve diyetisyen ekiplerinin kullunabileceği şekilde ) , tüm duvar ve zeminin restorasyonu, yardımcı antrenörler için geniş çalışma odası , sportif direktör odasının yenilenmesi , internet telefon altyapısının geliştirilmesi işlemleri yapılmaktadır.

Yine Edincik Bandırmaspor Akademi tesisinin boya badanası ve teras katının düzenlenmesi Bandırma Belediyemiz tarafından yapılacak.

Başkanımız Sn. Onur Göçmez’in “güçlü takım” mottosuyla başlattığı yeni dönemde tesisleşme çalışmaları gördüğünüz üzere çok hızlı bir şekilde başlamış durumda.

Yine bulunduğumuz alana yapılmasını önemsediğimiz bir projemiz daha mevcuttur.

Sanayi Tesisimizde kesintisiz bütünlüğü sağlamak için ve tüm ihtiyaçları bu tesiste karşılayabilmek için oldukça modern 750 m^2 taban alanına sahip 2 katlı içerisinde modern bir otel konseptinde olacak şekilde futbolcu, Teknik heyet yatakhaneleri, 3 öğün yemek hazırlanıp sunulabilecek yemekhane, antreman sahasına doğrudan çıkılabilecek soyunma odası, revir odası olacak şekilde tasarlanan yapının detaylı projelendirme çalışması da tamamlanmıştır.

Bu yapının hayata geçirilmesi için 30 milyon TL bütçe ihtiyacı bulunmaktadır. Bandırmamızın birleşerek tüm şehrin katkısıyla bütçenin oluşturulması durumunda hızlıca inşaat sürecinin başlatılabileceği şekilde hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Buradan da tüm şehre çağrıda bulunuyoruz. Gelin Bandırmaspor’un geleceği için bu projeyi de tamamlayalım ve geleceğe, çocuklarımıza güzel bir eser bırakalım.

İyi ki varsınız…. Başkan ONUR GÖÇMEZ.."

(Mustafa Yamaner)

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023, 18:13

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER