Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Muharrem ayı dolayısıyla Güre Bayram kaya Cemevi’nde oruç açma yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ertaş, katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti. Ertaş, "Muharrem ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek yüzyıllar önce Kerbela Çölü’nde yaşanan acıları bir kez daha paylaştık. Yas-ı matem sofrasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdik. Tutulan yasların ve paylaşılan lokmaların Hakk katında kabul olmasını diliyorum" dedi. Oruç açma yemeğinde Başkan Ertaş’la birlikte Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ve Belediye Meclis Üyeleri, Cemevi yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Mehmet Ertaş'tan Oruç açma yemeği
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Muharrem ayı nedeniyle Güre Mahallesi'nde Bayram Kaya Körfez Cemevi'nde oruç açma yemeği düzenledi.
Yayınlanma :
12.07.2024 14:52
Güncelleme :
12.07.2024 16:27


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: