BAŞARIYA KAYMAKAM ÖDÜLÜ

BAŞARIYA KAYMAKAM ÖDÜLÜ

  Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toprak ve Yaprak Analiz Laboratuarı’nın, yurt genelinde bulunan 306 laboratuvar arasında dereceye girmesi çalışanlara takdir getirdi.
  Laboratuvar çalışanlarına kaymakam Ali Uslanmaz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl müdürü Engin Sancı’nın da katıldığı törenle takdirname verildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde yer alan laboratuvarlar; laboratuvarlar arası karşılaştırmalar yapmak ve laboratuvarların yeterliliklerini belirlemek amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ankara Toprak-Gübre ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nü Referans Laboratuvarı olarak belirledi. Referans Laboratuvarı tarafından Burhaniye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toprak ve Yaprak Analiz Laboratuvarına gelen Toprak Numunesine; Demir, Bakır, Çinko, Mangan, Tuz, Kireç, Fosfor, Potasyum, Saturasyon, Organik Madde analizleri yapılarak Referans Laboratuarına sonuçları gönderildi.  Referans Laboratuarı 306 Laboratuardan gelen sonuçları değerlendirerek bir rapor yayınladı. Yayınlanan raporda Burhaniye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toprak ve Yaprak Analiz Laboratuarı bütün sonuçları z skorları içinde yer alan doğru olan 14 laboratuvar arasında yer aldı.
  Bu sonucun titiz çalışmanın ürünü olduğunu bildiren Kaymakam Ali Uslanmaz, laboratuvar çalışanlarını kutladığını bildirdi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl müdürü Engin Sancı da çalışanları kutladı. Laboratuvar çalışanlarından Ferhat Hazar, Hakan Gör ve Necmi Aydın’ın teşekkür belgeleri Kaymakam Ali Uslanmaz ile Gıda Tardım ve Hayvancılık İl müdürü tarafından verildi. Törene Gıda tarım hayvancılık İlçe müdürü Dursun Okur ve müdürlük çalışanları da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 16:55
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER