Başkan Deveciler Halkla Buluştu, Projelerini Açıkladı

Başkan Deveciler Halkla Buluştu, Projelerini Açıkladı

Burhaniye Belediye Başkanı, CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler ve CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları haftanın ilk gününde ilçe merkezinde bulunan vatandaş, esnaf ve resmi dairelerde görev yapan hemşerileriyle bir araya geldi. Yapılan buluşmada, ilçeye kazandırılan ve kazandırılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Deveciler, esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbetlerde, ilçenin değişim ve gelişim hedefleri doğrultusunda yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. "Mutlu esnaf, mutlu halk" ilkesi doğrultusunda çalıştıklarını vurgulayan Başkan Ali Kemal Deveciler, halkın destek ve fikirlerini esirgemediği için teşekkür etti.

Başkan Deveciler, "Değişen ve Gelişen Burhaniye" hedefleri doğrultusunda durmadan çalışacaklarını ve halkın katkılarıyla ilçeye değer katacaklarını ifade etti. Hemşerilerine kazandırmak için çaba harcayacaklarını belirten Başkan Ali Kemal Deveciler, 31 Mart'ta Burhaniye'nin kazanacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 12:42

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER