BU LOKANTADA YALNIZCA ZEYTİNYAĞI KULLANILIYOR

BU LOKANTADA YALNIZCA ZEYTİNYAĞI KULLANILIYOR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Mithatpaşa caddesinde “Ege Mutfağı” adıyla lokanta açan Mustafa Gürtepe, her yemekte zeytinyağı kullandıklarını söyledi.

  Ev yemekleri yapılan lokantanın camına Pilavdan Döne’nin Kaşığı Kırılsın” sözünü yazan Gürtepe, her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını açıkladı. Burhaniye’de Mithatpaşa Caddesi’nde Hükümet konağı yanındaki Ege Mutfağı’nı hizmete açan 43 yaşındaki Mustafa Gürtepe, damak tadında iddialı olduklarını söyledi. 3 kişilik ekibiyle hizmet verdiklerini bildiren Gürtepe, “Lokantamızda her türlü ev yemekleri, kuzu haşlama, Arnavut ciğeri ve İzmir köfte servisi yapıyoruz. Yemeklerde iddialıyız. Çünkü tüm yemeklerimizde sızma zeytinyağı kullanıyoruz. Dünyanın en kaliteli zeytinyağı ilçemizde üretilmektedir. İçinde zeytinyağı bulunan yemek de her zaman lezzetli olacaktır. Vatandaşları lokantamıza bekliyoruz” dedi.

  Lokantayı dolduran vatandaşlar da işletmeci Mustafa Gürktepe’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Zeytinyağlı yemeklerin her zaman lezzetli olduğunun altını çizen Şenol Torlak, zeytin diyarında tüm lokantaların zeytinyağı kullanmaları gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2012, 18:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER