Burhaniye Belediyesi Yoğun Yağışın İzlerini Temizliyor

İl genelinde birçok noktada etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonrasında gelişen dere taşkınları ile birlikte sahil kenarlarına kadar ulaşan dal ve odun parçaları Burhaniye Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Burhaniye Belediyesi ekipleri, sağanak ve fırtınanın ardından dağlardaki ormanlardan akarsular yoluyla denize kadar ulaşan tonlarca ağaç atığını, temizlemeye devam ediyor. 3 kilometre uzunluğundaki sahil şeridine yayılan ağaç parçalarını bir araya getiren işçiler, ardından iş makinelerinin yardımıyla traktörlerin arkasına yükleyerek sahil şeridini eski görünümüne getirmeye ara vermeden devam ediyor.

Tonlarca ağaç parçasının sahilde biriktiğinden bahseden Başkan Deveciler, "Geçen gün yaşanan fırtına ve sağanağın ardından akarsular ağaç parçalarını ve diğer atıkları denize getirdi. Dalgalar da kıyıya çıkardı. Şimdi Ören sahilini eski haline getirmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile hiç durmadan çalışıyoruz. Pazartesi gününden bu yana süren temizlik çalışmalarımızda kırsal mahallelerde sona gelirken, sahil şeridimizde atık temizliğimiz durmadan devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 17:06

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER