Burhaniye'de Başkan Deveciler, halktan bir 5 yıl daha istedi

Başkan Deveciler, "Ne Edremit, ne Ayvalık, körfezin merkezi Burhaniye"

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler coşkulu kalabalık önünde 5 yıllık çalışmalarını anlatırken, ilçeyi kültür ve turizmin merkezi haline getirdiklerini belirtti.
Halkın ilgisi büyük oldu.
Adeta miting havasında CHP İlçe binası önünde aday adaylığı açıklamasında Deveciler, "Körfezden Edremit'ten, Ayvalık'tan değil artık, Burhaniye'den bahsediliyor, bahsedilecek. Körfezin merkezi 'Burhaniye' oldu. Eskiden Edremit-Burhaniye, Ayvalık-Burhaniye deniyordu, şimdi Burhaniye-Edremit, Burhaniye, Ayvalık diyorlar. Onlarda kilometre ibresi oynamadı, biz son sürat gidiyoruz. Bu çıtayı daha yukarı çıkarmak, yeşil alanları artırmak çok daha fazla hizmet için sizden 5 yıl daha istiyorum" dedi.

Deveciler, "31 Mart 2019 yılında sizlerden aldığım yetki ve sonsuz destekle sürdürdüğüm Burhaniye Belediye Başkanlığı görevin dönem sonuna yaklaşmaktayız. Yaklaşık 5 yıldır onurla, gururla alnımızın akıyla sürdürdüğüm bu görev için bizlere verdiğiniz sonsuz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimin ve partililerimin verdiği, Burhaniye halkının büyük çoğunluğunun onayladığı bu görevi namusum bilerek, görev süremin son gününe kadar sizler için çalışmaya devam edeceğim. Kuva-i Milliye şehrimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize yol gösterdiği Çağdaş, Laik ve Demokratik bir Ülke yolunda daha ilerilere muasır medeniyete giden yolculuğuna benimle birlikte vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum."diyerek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

(Emre Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 18:22

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER