Burhaniye'de Briçte 100. Yıl Ödülleri Törenle Verildi

Burhaniye'de Briçte 100. Yıl Ödülleri Törenle Verildi

 Burhaniye ilçesinde, 100.Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen briç turnuvası tamamlanırken, dereceye girenlere ödülleri verildi. Briç kulübünde düzenlenen turnuvaya, çeşitli ilçelerden 80 sporcu katıldı.

 Burhaniye’de Belediyenin desteği ile düzenlenen 100.Yıl Briç Turnuvası tamamlanırken, dereceye girenlere ödülleri verildi. Briç Kulübünde düzenlenen turnuvaya Burhaniye’nin yanı sıra Balıkesir merkez ile Edremit ve Ayvalık’tan toplam 80 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcuların ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, ADD Burhaniye Şube Başkanı Burak Ali Sarı ve Briç Balıkesir İl Temsilcisi Uğur Tarhal tarafından verildi.

RÖP. İLHAMİ ERGEL( 1.32)” Ben birçok briç turnuvalarına katıldım. Hepsinin ayrı bir heyecanı vardı. Ayrı bir güzelliği vardı. Ama bu yıl ki 100.yıl turnuvasındaki bu Burhaniye’deki briç turnuvası Cumhuriyetimizin 100.yılına denk gelmesi nedeniyle çok güzel çok çok özeldi. Bizim için anlamı çok büyük. Onun için katılan tüm briç severler dostlarıma ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”

RÖP. BÜLENT TURAN( 1.59)” Cumhuriyetimizin 100.yılında Burhaniye briç merkezi olarak yine çok güzel bir turnuva organize ettik. Balıkesir merkez, Balıkesir bütün ilçelerimiz Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk ve Burhaniye’nin katılımı ile 80 sporcunun katılımı ile çok güzel bir organizasyon yaptık. Cumhuriyetimizi coşkuyla kutladık. Katılan bütün arkadaşlarıma 100. yıl kutlaması içinde katıldı bu arkadaşlar. Sadece briç oynamak i in değil. Katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”

RÖP. BRİÇ İL TEMSİLCİSİ UĞUR TARHAL( 2.34)” Bu gün Burhaniye de Cumhuriyetimizin 100.yılının anlamını yeniden meydana getirmek üzere güzel bir briç turnuvası yaptık. Burhaniye’miz son zamanlarda turnuvalarla anılmaktadır briçte. Fakat bu günün ayrı bir önemi var. Cumhuriyetin 100.yılında yaptığımız bu turnuvada katalım çok güzel oldu. Güzel. Şenlik ortamında turnuvamızı tamamladık. Balıkesir’in bütün ilçelerinden gelen arkadaşlarla yaptığımız turnada Ata’mızı ve bundan önceki neslimizi andı. Cumhuriyetin 100.yılını hep beraber kutladık. Bol hediyelerimizle ödüllerimizle bu turnuvayı gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 15:43

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER