Burhaniye’de nazar ağacı ilgi odağı oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu işbirliği ile açılan Kampus Sahil Kafe, sezon boyunca binlerce insanı ağırlarken, kafe alanındaki nazar ağacı da ilgi odağı odu. Nazar ağacının önünde hatıra...

Burhaniye’de nazar ağacı ilgi odağı oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu işbirliği ile açılan Kampus Sahil Kafe, sezon boyunca binlerce insanı ağırlarken, kafe alanındaki nazar ağacı da ilgi odağı odu. Nazar ağacının önünde hatıra fotoğrafı çektiren İstanbullu Mustafa Devrim, çalışanlara teşekkür etti.

Burhaniye Ören’de düzenlenen Kampus Sahil Kafe, Uygulamalı Bilimler Yüksek okulu öğrencilerine staj mekanı olurken, kaliteli servisi ve ferah ortamı nedeniyle de sezon boyunca on binlerce insanı ağırladı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile süslenen çam ağaçları da mekana güzellik kattı. Üniversite öğrencileri tarafından süslenen nazar ağacı da ilgi odağı oldu. Sezon boyunca çok sayıda insan nazar ağacı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kafe de konukları ile birlikte çay içen Mustafa Devrim ”İstanbul’dan geldim. Ören’e geldiğimde mutlaka buraya uğrarım. Öğrenciler çok güzel hizmet veriyor. Nazar ağacıda çok güzel olmuş. Birçok insan gibi bende fotoğraf çektirdim. Herkese tavsiye ederim. Çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 17:44
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER