Halk Eğitim'den Kenan Sucuoğlu Huzurevi'nde konser

Halk Eğitim'den Kenan Sucuoğlu Huzurevi'nde konser

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce kurulan Türk Musikisi Korosu çalışmalarını sürdürürken, ilk konserini de Kenan Sucuoğlu Huzurevinde verdi. Yaklaşık 2 saat süren konser yoğun ilgi görürken, 30 huzurevi sakini şarkılara eşlik etti.

    Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğünde müzik öğretmeni Umut Çağlayan Bayram’ın öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Musikisi Korosu ilk konserini Kenan Sucuoğlu Huzurevinde verdi. Huzurevi Müdürü Fatma Cantekinler tarafından karşılanan koro üyeleri çeşitli şarkılar seslendirirken, yaşlıları coşturdu.  Konseri, yaşlıların yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Şube Müdürü İzettin Zengin  ve Halk Eğitimi Müdürü Turan Fırat Algül ile huzurevi çalışanları da izledi.

Halk Eğitimi Müdürü Turan Fırat Algül, "Türkiye’nin genelinde Türk Musikisi Korosu kurslarının açıldığı zamanlar içerisinde ilk defa koro konserimizi Burhaniye de 30’dan fazla sakinin olduğu huzurevinde vermiş bulunuyoruz. Konserden öncesinde aşçılık kursumuzun kursiyerleri de yemekhanede yaptığı birbirinden güzel lezzetli yemekleri hem sunum imkanı buldular. Hem de yaşlılarımızla paylaştılar. Yaşlılarımızı ziyaret etmek görevimiz. Bunun devamında da baharda ve yahut ta  Huzurevinin talebinin olduğu her dönemde yapacağız. Yapmaya devam edeceğiz”

(Sefer Talay)

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2023, 16:46

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER