Mehmet Ertaş: Güçlü Lider, Güçlü Gelecek

Mehmet Ertaş: Edremit’in Geleceğini Beraber İnşaa Edeceğiz Ertaş İle Chp’de Yeniden Yükseliş

Mehmet Ertaş: Güçlü Lider, Güçlü Gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; en büyük hedefinin Edremit’i cazibe merkezi haline getirmek için mücadele vereceğini söyleyerek; “ Edremit’in 180 bine yaklaşan nüfusuyla hızla büyüyen ve büyürken de insan ve kültür açısından zenginleşen bir ilçedir. Bu zenginliklerimizi birleştirmek ve güçlendirmek en büyük hedefim olacaktır” dedi.

Ertaş; “Yaşadığımız ve ait olduğumuz bu topraklar için, Edremitimiz için olanca özverimle, gayretimle ve sınırsız bir çalışmayla amacım, belediye başkanı olarak sadece hizmet etme işidir. Kişisel tarihimin son 20 yılı, bunun hem kanıtıdır hem de garantisidir” diye konuştu.

Belediye başkanlığını en büyük ve gerçek hizmet alanı olarak gördüğünü söyleyen Ertaş; “ Hiçbir kimseyi, bir kesimi her ne sebeple olursa olsun ayrıştırmanın, dışlamanın, kayırmanın, keyfi davranmanın hem mizacımda, hem insanlık anlayışımda, hem vicdanımda ve hem de adalet anlayışımda yeri olamaz. Ayrıca haktan, hukuktan, adaletten yana Cumhuriyet Halk Partili halkçı bir belediye başkanı olma sorumluluğunu omuzlarımda taşıyorum” dedi.

Hızla büyüyen kentlerin sorunları da hızla büyüdüğünün altını çizen Ertaş; “ Geniş bir alana yayılan Edremit’te başta ulaşım, trafik ve otopark sorunu olmak üzere, bir arada yaşamanın getirdiği sıkıntılar da hızla büyümektedir. Edremit’in trafik ve otopark sorununa akılcı ve kalıcı çözümler üretmek, yayalaştırma projeleriyle günlük yaşamı kolaylaştırmak, insan odaklı bir kent yaşamını ortaya koymak gibi temel hedefler çerçevesinde hizmetlerimizi yoğunlaştıracağız. Böylelikle Edremit, insanların burada yaşamaktan keyif aldığı bir kent olacaktır. Var gücümüzle Edremit’i daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Ertaş, “Doğal güzelliklerimizi, tarihi ve kültürel mirasımızı koruyup tanıtacak önlemler hep gündemimizde olmuş ve geçmiş dönemlerde bu uğurda çok mücadele verilmiştir. Bu amaçla çaba harcamış tüm Belediye Başkanlarımıza ve Belediye emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışmaları geliştirmek, daha ileriye götürmek, özellikle tarihi mirasımızı ortaya çıkararak Edremit’i cazibe merkezi haline getirmek için mücadelemiz kesintisiz olarak, artarak devam edecektir” dedi.

ERTAŞ;'A ALTINOLUK PAZAR YERİ,  AVCILAR,  ARITAŞI VE KÖRFEZ KARADENİZLİLER DERNEĞİ'NDE SEVGİ SELİ İLE KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;

"Dünkü ziyaretlerimizin ilk bölümünde Altınoluk pazar yerindeydik. Esnafımız ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Edremit’imizde nerede başı sıkışan nerede derdi olan varsa orada olacağız. Esnafımızın da hemşerilerimizin de yanındayız.

 Avcılar Mahallemizde Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarının çözümü için 'Biz Varız ' dedik. Misafirperverlikleri için muhtarımız İbrahim Köylüceli nezdinde tüm mahallelerimize teşekkür ederim.

Daha sonra ziyaretlerimize Arıtaşı Mahallemizle devam ettik. Bizleri coşkulu bir kalabalıkla karşılayıp bağırlarına basan bütün köylülerimize muhtarımız Durmuş Kavlakoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

Körfez Karadenizliler Derneğinin Geleneksel olarak düzenlendiği 9. Hamsi Festivaline katılım sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş ve ekibi

 Dernek başkanı Yusuf Şahintürk’e ve Meclis Üyemiz Ertal Küçükaslan’a misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ertas;"  Karadeniz kültürünün tanımına katkı sağladıkları bu organizasyon için kendilerini can-ı gönülden tebrik ederim" diye konuştu.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 14:43

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER