Balıkesir’in Burhaniye Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı. Acil Tıp Teknisyenliği bölümümü bitiren 19 öğrenci, meslek yemini ederken, oynanan zeybek ve kolbastı da izleyenleri coşturdu.
Burhaniye Atatürk Anadolu Sağlık Lisesi’nin Acil Tıp Teknisyenliği bölümünü bitiren 19 genç için düzenlenen mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı. Kaymakam Ali Uslanmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Abdürrahim Köksal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban’ın da katıldığı okul bahçesindeki törende dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, okula katkıda bulunan idarecilere de plaket verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban yaptığı konuşmada, “Okulumuzda 290 öğrenci eğitim görürken, 22 tane de öğretmen görev yapmaktadır. Okulda acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik bölümleri eğitim vermektedir. Yeterli olan binamızda yeni bölümlerin açılmasını istiyoruz. Bunun için ilgi bekliyoruz. Kaymakamımız Ali Uslanmaz eğitime büyük önem vermektedir. Kaymakamımız, dershanelere gidemeyen ilköğretim öğrencileri ile lise öğrencilerine ücretsiz kurslar verdirmektedir. Ben de bir hemşire babası olarak bu törende bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizin yolu açık olsun” dedi.
Törene katılan il milli eğitim müdürü Abdürrahim Köksal’ın plaketi Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından verilirken, Kaymakam Ali Uslanmaz, İlçe Milli Eğitim müdürü Yakup Şağban, okul müdürü Nurettin Büyükyılmaz ve müdür yardımcısı Kadriye Baş’a birer plaket verdi. Bu arada kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Abdürrühim Köksal, Kaymakam Ali Uslanmaz’ın çalışmalarını överek, “Böyle çalışkan bir kaymakama sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Kaymakam Uslanmaz’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Ali Uslanmaz da, övgü dolu sözler için teşekkür ettiğini belirterek bu sözlere layık olmaya çalışacağını söyledi. Okul birincisi Mehmet Aksu da yaptığı konuşmada, kendini yetiştiren öğretmenlerine teşekkür etti. Yapılan sancak ve bayrak devir tesliminin ardından mezun olan 19 öğrenci öğretmenleri yönetiminde meslek yemini etti. Okulun folklor ekibinin oynadığı zeybek büyük alkış alırken bir grup öğrencinin sergilediği kolbastı oyunu da ayakta alkışlandı. Törenin ardından konuklara pasta börek ve meşrubat ikramı yapıldı.
BURHANİYE’DE KOLBASTILI MEZUNİYET COŞKUSU
Yayınlanma :
15.06.2010 22:52
Güncelleme :
15.06.2010 22:52


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: