Bigadiç’ de yapılan düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Mustafa Göksel kıyarken, düğün kamu ve iş dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.
Burhaniye Emniyet Müdürü kızı eczası Eylül Karabaş’ı Bigadiçli genç iş insanı Taner Dede ile evlendirdi. Bigadiç’te gerçekleştirilen düğün töreni, emniyet, kamu ve iş dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Genç çiftin nikâhını Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel kıyarken, nikâh töreninin ardından evlilik cüzdanı da Balıkesir İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman tarafından geline takdim edildi.

İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Yoğun katılımla gerçekleşen düğün törenine; Burhaniye Kaymakamı Cumali Atilla, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Burhaniye Başsavcısı Turgay Osman Taş, Burhaniye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ünal Bayhan, Balıkesir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Eyüp Avcı, Bigadiç İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Akyol, Bigadiç İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akyüz ile çok sayıda davetli katıldı. Düğünde, Körfez bölgesinin sevilen ve tanınan iş insanları Nuri Yağcı, Faruk Em, İdris Öztürk ve Müjdat Bahadır, Emniyet Müdürü Faik Karabaş'ı yalnız bırakmayarak mutlu gününe ortak oldular.
Sefer Talay
Yorumlar
Kalan Karakter: