Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Bostancı köyünde çalınan 27 koyun, jandarma ekiplerinin çalışmaları neticesinde 2 gün sonra sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün Macit Özbahar’a (54) ait 27 adet koyun, bakıldıkları çiftlikten gece saatlerinde çalındı. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, koyunların yaya olarak kaçırıldıklarını tesbit etti ve köyün yakınlarında çalışmalarını genişletti.
2 gün süren araştırma çalışmaları neticesinde jandarma ekipleri, Bostancı Köyü ile Çıkrıkçı Köyü arasında, etrafı sazlıklarla çevrili bir alanda, aradıkları 27 kayıp koyunu eksiksiz ve sağ bir biçimde buldu. Koyunlar, sahibi Macit Özbahar’a teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: